Bildet over: Det var varm applaus for de nye næringslivsdagene som foregikk i fem ulike kommuner, her fra Nedre Eiker. 

 

Næringslivsdagene 2019

Fokuset under Næringslivsdagene 2019 var digitalisering; ”To be, or not be.

Stort oppmøte og svært mange positive tilbakemeldinger er oppsummeringen etter en uke med ”nye” næringslivsdager i Drammensregionen.

Næringslivets dag har blitt arrangert 19 år på rad av Næringsforeningen. Arrangementet har alltid foregått i Drammen, men med nært forestående kommunesammenslåing og økt regionalt fokus så var tiden inne for å endre konseptet.

Næringslivets dag ble i år omdøpt til Næringslivsdagene og i stedet spredt til alle de fem kommunene som er med i Næringsforeningen. Tilbudet ble sterkt utvidet og foregikk over tre dager fra tirsdag 8. oktober til torsdag 10. oktober.

Det hele ble avsluttet i Drammen torsdag den 10. oktober med heldagsarrangement og B2B-messe på Union Scene som vanlig og et frokostseminar på Papirhuset med Industridesigneren og gründeren Bård Eker som foredragsholder.

 

Drammen

Her tester en ivrig daglig leder i Næringsforeningen; Rune Kjølstad, ut VR-teknologi på Læringsverkstedets stand under Næringslivsdagene i Drammen

Lier

Under næringslivsdagene i Lier var det blant annet omvisning på Espedal Handelsgartneri.

Svelvik

God stemning og mange til stede under Næringslivsdagene i Svelvik.

Øvre Eiker

 Frokostmøtet i Øvre Eiker ble arrangert i OSO Hotwater-lokalene på Loesmoen med tema ”Logistikk og digitalisering”. Her er det omvisning

Nedre Eiker

Det var varm applaus for de nye næringslivsdagene som foregikk i fem ulike kommuner, her fra Nedre Eiker.

Drammensregionens rauseste sjef for unge

Kiwi-sjefen på Gullaug i Lier, Aina Magrete Sæbøe Olsen (31) ble forøvrig kåret til Drammensregionens rauseste sjef for unge. Prisen ble delt ut av ordfører Tore Opdal Hansen under Næringslivsdagene på Union Scene i Drammen.