Møteplasser

Årsrapport 2019

Tusen takk til alle initiativtagere, engasjerte medlemmer og deltagere på alle våre møteplasser i 2019, hvor over 88 var konferanser og arrangementer.

De fleste ble gjennomført i samarbeid med medlemsbedrifter, organisasjoner, samt offentlige og private aktører. Uten denne type samarbeid hadde tilbudet blitt langt mindre – så stor takk til alle samarbeidspartnere.

Næringsforeningen og næringsrådene har en unik posisjon overfor kommunene og fylket i næringslivssaker.

Det holdes jevnlig møter med de politiske og administrative ledelsene i alle kommunene. Til disse møtene kan våre medlemmer spille inn saker de er opptatt av.

Se utvalgte møteplasser i året som har gått

Eiendomsdagen 2019

Eiendomsdagen i Drammen torsdag 7. november hadde over 400 påmeldte deltagere og fylte dermed den nye konferansesalen på Quality Hotel River Station til randen.

les mer

Sammen for Drammen

Den abdiserte skistjernen Marit Bjørgen gjestet Børsen torsdag 3. desember, i anledning frokostmøte arrangert av Ski NM 2020, Drammens Tidende og Næringsforeningen.

les mer

Bærekraft 2.019

– Kloke bedriftsledere tenker i et langsiktig perspektiv. Vi håper at Bærekraft 2.019 gir inspirasjon og verktøy for å implementere bærekraft i bedriftenes fremtidige strategier.

les mer