Bildet over: Marit Bjørgen hyllet frivilligheten under frokostmøtet i Børsen i Drammen nylig.

Sammen for Drammen

Den abdiserte skistjernen Marit Bjørgen gjestet Børsen torsdag 3. desember, i anledning frokostmøte arrangert av Ski NM 2020, Drammens Tidende og Næringsforeningen.

Det var en fullsatt festsal som ønsket å ta del i tema «Sammen om Drammen». Hva ligger så i uttrykket Sammen om Drammen? Ut fra de ulike innleggene var budskapet klart – Det dreier seg om å bygge og ta vare på det positive som ulike aktører skaper i regionen, samt bringe stolthet videre som igjen skaper vekst.

Bilde: Marit Bjørgen og konferansier Thomas Oberg under frokostmøtet i Børsen i Drammen.

Marit Bjørgen la ikke skjul på at hun har et spesielt forhold til Drammen gjennom de opplevelsene hun i flere år har hatt med Ski-sprinten. Det var ikke resultatene eller skisporet hun husker best, men den totale opplevelsen av arrangementet med stort folkehav og arrangement som gikk på skinner.

Marit Bjørgen fremhevet innsatsvilje og det store arbeide som blir lagt ned av frivillige som selve grunnlaget for å lykkes i samfunnet.

Eiendomsdagen 2019

Eiendomsdagen i Drammen torsdag 7. november hadde over 400 påmeldte deltagere og fylte dermed den nye konferansesalen på Quality Hotel River Station til randen.

Bærekraft 2.019

– Kloke bedriftsledere tenker i et langsiktig perspektiv. Vi håper at Bærekraft 2.019 gir inspirasjon og verktøy for å implementere bærekraft i bedriftenes fremtidige strategier.